Etusivu Tietoa yhdistyksestä Ajankohtaista/Tiedotteita Historia Kuvagalleria Materiaalia/Esityksiä Liity jäseneksi

Hallitus Kokouspöytäkirjat/dokumentit

YHDISTYS

Pohjois-Karjalan Metsänhoitajat r.y. on metsäalan yliopistotutkinnon suorittaneiden ja näihin tutkintoihin opiskelevien henkilöiden pohjois-karjalalainen ammattiyhdistys. Vuoden 2013 lopussa varsinaisia jäseniä oli 82, jotka työssään edustavat lähes kaikkia Pohjois-Karjalan metsäalan toimijoita.


Toiminta on monipuolista! Yhdistys toimii jäsentensä yhdyssiteenä ja tarjoaa mahdollisuuden tutustua toisiinsa ja kehittää jäsentensä ammatillisia tietoja ja taitoja yhdistyksen järjestämissä tapahtumissa. Vuonna 2017 tulemme edelleen panostamaan tähän.

Mahdollisuus verkostoitua! Yhdistys tarjoaa hyvän foorumin tutustua toisiin kollegoihin metsäalan eri organisaatioissa. Lisäksi yhdistyksessä on hyvin aktiivinen eläkkeelle siirtyneiden metsänhoitajien joukko, joka kokoontuu kuukausittain yhteiselle lounaalle muistelemaan menneitä ja pohtimaan nykypäivän menoa. Metsäylioppilaille yhdistyksen jäsenyys tarjoaa oivan mahdollisuuden solmia suhteita alueen metsäalan työnantajiin – asia, josta on konkreettista hyötyä esim. gradun tekoa, harjoittelu-, kesätyö- ja varsinaisen työpaikan hakua ajatellen.

tulosta takaisin